Week 5 en 6

Zo goed, als ik januari eindigde, zo slecht begon ik februari! Wegens vrouwen problemen moest ik mijn eerst run van februari laten schieten en vanwege een intense kater, besloot ik ook de tweede te laten schieten. De week die daarop volgde, had ik in het algemeen een hele slechte week. Ik heb me nergens toe kunnen zetten en zo ook niet tot het hardlopen. Ik heb me hierbij neergelegd en me volgende week, keihard te herpakken! Ik schreef me ondertussen namelijk wel in voor de 5KM in Cascais en de 10KM in Rotterdam in april. Getraind zal er dus moeten worden…

Week 7

  Maar, ondanks deze stok achter de deur. Leek het er ook de week er op helemaal nergens op. Slechts 1 keer trok ik mijn hardloopschoenen aan om te gaan lopen. 5KM die weliswaar heerlijk gingen, maar de vijf en de acht kilometer die daar naast nog gepland stonden, sloeg ik over. Om mij zelf vervolgens weer een mislukkeling te voelen. Heerlijk zo’n vicieuze cirkel. Ik merk, dat ik het hier lastig vind om te gaan lopen. Ik heb mijn rondje wel, maar merk dat ik ze eentonig vind. Ik ontdek graag steden, maar niet hardlopend. Zeker niet, nu ik zo in de begin fase zit en ik niet oude heftige heuvels zit te wachten. En zo, vind ik elke keer wel een excuus. Ik moet eigenlijk harder gaan zijn en meer gaan trainen… Hop de deur uit!

Week 8

Zo gezegd, zo niet gedaan! Ook in week 8, ging ik maar 1 keer de deur uit voor een run. 7KM in het heerlijke lente zonnetje, omdat ik de rest van de week te moe was. Bullshit als je het mij vraagt. De 7KM die ik liep, boodt wel weer nieuw vertrouwen. Ondanks het mindere trainen, merk ik wel dat ik dat als ik loop, ik weer dieper durf te gaan en mezelf tot het gaatje kan pushen. Dat geeft wel echt een top gevoel!

Week 9

En dat vertrouwen, nam ik mee in deze week. Deze week doe ik het rustig aan, aangezien ik zondag mijn eerste event loop sinds een jaar tijd! Daarom ging ik op dinsdag de deur uit voor 3KM! Ik heb mezelf nog nooit zo ver gepushed, het is geen top tijd, maar he, dat is ook te danken aan de steile heuvels. Daarom, was ik met deze eerste run van de week, eigenlijk wel een beetje blij.

De tweede run deze week, moest ik helaas overslaan in februari en doorschuiven naar maart. Maar voor een goed doel: Naar de bank om de Portugese betaling voor het hardloopevenement in orde te maken!

Al met al, heb ik de week dus afgesloten met drie keer hardlopen. Totaal niet iets om trots op te zijn. Ik hoop in de maart de goede wil van januari door te zetten en deze maand te gaan vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *