Vorige week, sloeg ik het schrijven van een weekoverzicht weer even over. Ik wil zoveel mogelijk tijd hier nog lekker de volle 100% door kunnen brengen, voor ik naar huis ga. Soms, past een weekoverzicht schrijven niet perse in dat rijtje. Ik begin er wel altijd aan, maar soms maak ik simpelweg niets af. Dus, bij deze weer een poging!

Maandag

Weer een nieuw begin van een van de weinige weken dat ik nog werken moet. Waar ik eigenlijk mijzelf goede voornemens heb voorgenomen om op mijn slaapritme te letten, heb ik doordat het nog maar even doorzetten is, eigenlijk even te veel ‘schijt’ hier aan. Wat er in resulteert, dat we heerlijk nog hebben liggen kletsen en ik nog heb liggen Rollercoasteren (rollercoaster tycoon op de telefoon). Tot veel te laat. Met iets meer dan 5 uur slaap, begeef ik mij uit bed en op naar het werk.

Ik heb het met mijn collega’s nog prima naar mijn zin. Echter, moet ik eerlijk zeggen dat het werk wel echt doorzetten is. Ik heb nooit moeite gehad met het werk, maar leuk zal ik het echt niet noemen of gaan vinden. Nu ik weet dat de laatste loodjes bij aan breken is het echt aftellen geblazen. Al helemaal, gezien het feit dat Maikel al twee weken eerder volledig klaar is. Gelukkig heb ik nog veel leuke vooruitzichten.

De avond verloopt verder, zoals die altijd doet. Lekker koken en eten met een leuke serie aan. Ook deze avond eindigt in een lekker gesprek, waardoor ik ook weer te laat ga slapen.

Dinsdag

En wederom, deze keer na iets meer dan 6 uur slaap is het alweer tijd om te werken. Ik heb echt als een blok geslapen, maar echt fit ben ik niet! Vanavond maar eens tijd om op tijd te gaan slapen. De werkdag vliegt net als gisteren voorbij en als alle aankomende dagen zo snel zouden gaan, dan zal het echt voelen alsof ik volgende week alweer in Nederland ben! Poeh, ik moet nog wel even wennen aan het idee hoor. Ik ga het stiekem echt wel missen hierzo!

Eenmaal thuis, schop ik mezelf de deur uit om eindelijk weer hard te gaan lopen. Een klein rondje dit keer, want zondag loop ik mee met een evenement. Aangezien het het eerste evenement is sinds een jaar tijd… Doe ik het liever even rustig aan van te voren. Eenmaal thuis, heeft Maikel al lekker Aziatisch afgehaald en is het weer tijd om lekker een serie te kijken. Daarna praten we nog wat en doen we ieder ons eigen ding. Lees: Ik speel rollercoaster tycoon op mijn telefoon. En oké, ook nog wat bloggen en knutselen aan mijn sportschema. Rond half 11, 11 uur is het welletjes geweest en ga ik deze nacht hopelijk eindelijk weer voor de 8 uur slaap!

Woensdag

Het is alweer de helft van de week! En eerlijk jongens? Ik heb het al eerder opgemerkt, maar serieus. Wat gaan deze laatste weken onbewust toch hard. Wellicht door dat alle dagen het zelfde zijn en ik niet zoveel meer doe aan uitjes? Omdat ik al erg veel gezien heb en omdat ik toch een beetje ene buffer qua geld moet hebben, zodra ik weer in Nederland ben. Ach, het is op zich ook wel lekker. Ik kijk er echt heel erg naar uit, om in Nederland weer lekker naar het platteland te komen!

Donderdag

Nog 1 dag en dan is het weer weekend! Deze dag is er eentje met een pluspunt, blijkt al wanneer ik op het werk aan kwam. Al weken, zijn ze in het treinstation bij werk aan het bouwen en de geruchten gingen dat er een Lidl zou komen. Dit blijkt geen uit de hand gelopen gerucht, maar gewoon waar te zijn! En dus, gaan we blij als kinderen lunch halen bij de Lidl. Dat misten we eigenlijk, een supermarkt die zo dicht bij werk is! Ik mag er dan maar een maandje van genieten, maar he, wat maakt het uit? Poeh, je weet trouwens wel dat je oud wordt hoor, wanneer je blij bent met een fucking supermarkt.

’s Avonds, moet ik eigenlijk hardlopen. Maar schrap ik mijn run. Tegenwoordig is dat vaker, omdat ik me er niet toe kan zetten. Echter, heeft het vandaag een goede reden! Ik wil zondag mee doen aan een hardloopevenement. Echter, lukte het mij niet te betalen met mijn creditcard. Zoiets als ideal, hebben ze hier niet en daarom moest ik via de pinautomaat betalen. Dit is dan wel weer een handig systeem, maar moesten we wel Maikel zijn Portugese pas onder het stof vandaan tonen. Geld storten en uit vinden hoe dit werkte! Best wel wat tijd, 100 opties en twee pinautomaten verder, lijkt het gelukt!

De rest van de avond, is gewoon weer exact als altijd. Lekker koken en lekker tv kijken en een beetje bloggen, fotoboeken werken etc.

Vrijdag

Normaal is vrijdag een van mijn betere dagen. De dag vliegt vandaag ook echt voor bij hoor, maar ik zit niet lekker in mijn hum. Daarom zijn we op tijd alweer thuis en besluiten we heel erg op tijd te gaan slapen, ook wel eens lekker toch?

Zaterdag

Ik word nogal chagrijnig wakker en eigenlijk is de hele dag 1 grote klote dag. Wellicht een beetje grof, maar wel exact eigenlijk waar ik mezelf op deze dag toe in staat acht. Beetje jammer is wel, dat ’s avonds de spijt komt, dat ik totaal niet voor mijzelf gezorgd heb. Terwijl Maikel niet thuis is en ik mijn lichaam wel klaar moet hebben om te sporten morgen. Maar goed, wat al gebeurt is, kan je niet meer terug draaien. Dus besluit ik dan wel met mijn goede gedrag om op tijd te gaan slapen. Echter, ben ik zo zenuwachtig, dat ik geen oog dicht doe.

Zondag

Zes uur en 40 minuten slaap verder, gaat de wekker en begin ik eerst maar eens met snoozen. Uiteindelijk moet ik er om half 7 toch echt uit. Wat een vroegte zo op de zondag. Zelfs Maikel, heb ik zover gekregen om vandaag lekker met mij mee te gaan en mij aan te moedigen. Dit vind ik echt top en maakt mijn hele dag al een stukje beter.

Eenmaal in Cascais, blijken we erg vroeg te zijn. Echter, kijk je je ogen eruit en is het heerlijk vertoeven in het zonnetje. Dus, voordat ik het weet is de halve marathon van start en mag de 5km starten. Zenuwachtig als voor mijn groep 8 musical, ga ik van start. Het parcours is zwaar en ik ben na afloop niet tevreden. Echter, was het wel leuk om zo maar weer eens mee te doen. Mijn verslag, zal ik morgen online plaatsen.

Hierna, blijven we nog heel even rondhangen, maar besluiten we al op tijd weer terug naar huis te gaan. Lekker Wie is de Mol terugkijken en chillen in bed. Zoals een zondag eigenlijk zou moeten zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *