About Linda Hoogeveen Over mij Blog
Hoi! Ik ben Linda, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ooit begon ik – geheel in de trend van toen – een fitblog. Ik was net begonnen met hardlopen en gezonder eten en dacht dat ik daar wel het een en ander over kon vertellen. In principe ging dit prima, maar toch was ik er niet trots op. Het was niet wat ik wilde, was ik eigenlijk wel een fitblogger? Als ik er nu aan terugdenk, weet ik: Nee absoluut niet.

Het roer om

Dus, besloot ik het roer om te gooien. Ik stopte met bloggen, het enige dat ik nog deed was mijn raceverslagen van het hardlopen delen. Deze werden redelijk gelezen en ik kreeg er vaak leuke mailtjes over. Toch begon het afgelopen april (2017) weer te kriebelen. Ik schrijf zo graag over wat ik meemaak en vind het heel leuk om de plekken te delen waar ik kom. Na lang wikken en wegen – aparte blogs of hardlopen en reizen of gewoon een blog met alles – maakte ik de keuze om een persoonlijke blog bij te gaan houden. Over letterlijk alles wat me bezighoud. En daar kijk je nu op!

Natuurlijk staat hij nu nog voornamelijk vol met hardloopgerelateerde berichten, die bewaard zijn gebleven van het hardloopblog. Maar ik ben druk bezig met het schrijven van nieuwe content! Ik zal regelmatig nieuwe posts online gooien, maar het moet voor mij geen verplichting worden… Ik wil er wel plezier in blijven houden!

Wie ben ik?

Dus, genoeg over de blog. Ik zal nog even kort vertellen wie ik dan eigenlijk ben! Zoals ik eerder al zei: Ik ben Linda, momenteel 25 jaar. Misschien als je het leest inmiddels alweer 26…. Of 27, want die leeftijd he, die vergeet ik elke keer maar weer aan te passen. Ik ben opgegroeid en woon nog steeds in een klein dorpje in Noord Holland. Momenteel nog lekker thuis met mijn ouders en m’n drie vissen.

Ik ben sinds april 2019 terug in Nederland, nadat ik anderhalf jaar in Portugal heb gewoond. Dit was een ontzettend mooie periode van mijn leven, waarin ik zelf persoonlijk heel veel groei heb doorgemaakt. Ik werk nu in Nederland in de verzekeringen. Grafisch vormgeven is mijn passie en daarom ben ik bezig om naast mijn baan als schadebehandelaar, ook mijn eigen bedrijfje weer op te zetten. Zoals ik dat voor mijn vertrek naar Portugal ook had.

In mijn vrije tijd, vind je me vaak hardlopend door het dorp of tijdens een gaaf race evenement waar ik er toch al heel veel van heb meegemaakt! Vind je me niet op m’n hardloopschoenen? Dan vind je me achter de camera tijdens het uitoefenen van mijn andere grote hobby! En dat is niet alleen een hobby gebleven, maar compleet uit de hand gelopen tot een verzameling oude camera’s. Waar m’n moeder me maar wat graag bij helpt! En waar jullie ook zeker meer over zullen gaan lezen.

Dus, dat was volgens mij ook wel weer genoeg over mij. Als je meer wilt weten, wat ik me niet voor kan stellen, kan je een berichtje sturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *