WAIT WHAT?! Hoor ik je denken,  Linda die de halve marathon in haar favoriete stad niet gaat lopen terwijl het eindelijk zo ver zou zijn? Maar ja, je leest het goed. Ik ga NIET lopen tijdens de halve marathon in Berlijn.

Waarom in vredesnaam?

Fit genoeg ben ik niet, maar de afstand heb ik al in de benen. Het zou alleen een kwestie zijn van een iets minder goede tijd en mijn doel niet behalen. Daar had ik me allang al bij neergelegd en ik keek oprecht uit naar het hele weekend dat ik in deze fijn stad weer door zou brengen. Ik ben er namelijk al veel te lang niet meer geweest.

Maar, toen ik mij inschreef was ik me er nog niet bewust van dat ik op dat moment woonachtig zou zijn in Portugal. Ik ben druk op zoek geweest, maar jongens met pijn in mijn hart. De vliegtickets zijn gewoon te duur. Eerlijk waar en als ik via een site voor 150 euro tickets kan boeken, die ik niet vertrouw. Nouja, dan snappen jullie ook dat ik dat liever niet doe. Zeker niet gezien die tickets via de normale weg niet te vinden zijn of vier keer zo duur.

Volgend jaar dan maar weer naar Berlijn

Echter, ben ik sinds deze week weer gemotiveerder dan ooit en wil ik graag weer wat meer gaan sporten. Die kilo’s die er aan zijn gekomen weer een beetje onder controle brengen. Dus hoop ik alsnog hier lekker te kunnen gaan trainen, sneller te gaan worden en een aantal evenementjes mee te pakken. Tuurlijk ga ik ooit starten in Berlijn, wellicht volgend jaar? Ik baal verschrikkelijk, maar blijf positief. Dan heb ik nog iets om lekker naar uit te kijken! Hopelijk blijft de motivatie en kan ik in tegenstelling tot afgelopen weken weer een beetje gaan lopen. Want eerlijk, gemotiveerd was ik NIET.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *