Maandag

Nieuwe week, nieuwe kansen op meer slaap! En deze week begin ik goed met bijna 9 uur slaap. Ik begin de week dus heerlijk fit. Niet, dat er iets is waar ik meer energie voor nodig heb. Want deze dag is als alle andere dagen. Echter, geniet ik nog wel even na van de 5KM die ik gisteren eindelijk weer tijdens een event liep!

Dinsdag

En weer een dag als anderen, maar ook vandaag weer met meer slaap dan ik gewend ben! Na een werkdag die voorbij is gevlogen, vlieg ik zelf gauw naar huis om een kort rondje hard te lopen. Dit gaat echt heerlijk en eenmaal thuis, eten we lekker de pesto salade waar ik al de hele dag naar uitkijk. De rest van de avond spenderen we in bed, Real Madrid – Ajax kijkend. Wat een pot jongens en wat een overwachts resultaat. Hier kan ik heel vrolijk van worden!

Woensdag

Met iets minder slaap deze keer, ga ik vandaag al weer de week door midden zagen! Deze dag is ietsjes anders, want ik heb een heerlijk etentje met Maikel in het verschiet. Op het laatste moment, besluiten we wel een bekend restaurant te kiezen, waar we eigenlijk altijd wel zin in hebben en ook deze keer stelt het niet teleur! Na een kan Sangria met zijn tweeen, vallen we binnen no time als een blok in slaap wanneer we thuis komen.

Donderdag

Donderdag, vind ik zo’n heerlijke dag! Werken en wetend, dat je gewoon nog 1 dag moet en daarna weekend hebt? Geweldig vind ik dat! Doordat het een drukke dag is op werk, vliegt de tijd voorbij en voordat ik het weet ben ik alweer thuis! Ik moet hardlopen, maar heb zo geen zin! Maikel is al de hele dag lekker thuis geweest, die heeft zijn laatste werkdag al gehad. Gelukkig weet hij me na wat mokken, uiteindelijk toch de deur uit te trappen en loop ik toch een heerlijk rondje hard. Je weet wat ze zeggen, als je eenmaal bent geweest, geeft het je een goed gevoel!

We eten simpel even een eitje op brood… Ik word gedwongen Tempation Island mee te kijken en vervolgens stuur ik een sollicitatie uit en schrijf ik een blog over mijn bezoekje aan Obidos. Een productieve avond al met al, maar jongens wat ben ik klaar voor dat weekend zeg!

Vrijdag

Gelukkig, dient het weekend zich na een dag werken alweer gauw aan! Tijd voor een gezellige borrel na het werk ne om vervolgens thuis nog lekker samen even te chillen. Echter, wanneer ik mijn kussen aanraak, ben ik weg ook. Hier was ik aan toe zeg, lekker in slaap vallen, wetend dat er de dag erop geen wekker gaat. Wat een heerlijkheid zeg.

Zaterdag

We slapen eerst heerlijk uit, om vervolgens lekker samen ontbijt te maken. Wat wasjes draaien en lekker te relaxen. Heerlijk, zo rustig op starten en genieten van de vrije tijd. Op het moment dat Maikel naar zijn vrienden gaat om te gamen, ga ik nog met wat foto’s aan de slag op de computer en vermaak ik mijzelf. Ik heb precies uitgerekend, hoelaat ik moet gaan hardlopen, zodat ik daarna gelijk door kan naar een feestje van het werk.

Echter, bedenk ik me eenmaal hardlopend. Dat ik avondeten volledig vergeten ben op te nemen in deze planning. En daarom kort ik mijn rondje met drie kilometer in. Balen, maar het is niet anders. Ik loop voor de rest heerlijk in het prachtige weer, dus ik heb niets te klagen. Wie weet, haal ik de kilometers morgen weer in?

Eenmaal thuis is het klaarmaken en eten geblazen en tijd om richting het feestje van het werk te gaan. Het blijkt een superleuk feestje en het is een hele gezellige avond. Goh, dat ga ik toch echt wel missen hoor! Maikel en ik komen ongeveer tegelijk thuis, na het een en ander verteld te hebben, val ik als een blok in slaap.

Zondag

Veel te vroeg word ik wakker! En dat terwijl ik er pas half drie in lag. Maar, gelukkig heb ik geen kater en ben ik best wel fit. Dus ben ik me lekker aan het vervelen tot het moment dat Maikel ook wakker wordt. We besluiten lekker even te gaan genieten van het weer. In plaats van de 3KM inhalen van gisteren met hardlopen, wandelen we lekker 4 kilometer naar de stad. Waar we vervolgens lekker genieten aan het water en waar we lekker genieten van een kan Sangria en een bord pasta. Beter, kan een zondag niet zijn. Op de terug weg sluiten we af met een lekker ijsje en daarna is het tijd om lekker weg te kruipen en helemaal niets meer te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *