Nog niet zo lang geleden deed DJ Flyon een oproep op Instagram. Wie leek het leuk, om in #teamflyon, de Vondelpark Light the Night mee te lopen? Graag even reageren, dan doe je mee aan de winactie. Nou, dat leek mij leuk! Lucky bastard as I am, won ik ook nog eens! Even lekker het erop dat een kuitblessure roet in het eten ging gooien, maar dit bleek gelukkig vals alarm.

Team Flyon compleet

We spraken van te voren af, want dit moet natuurlijk vastgelegd worden op de foto. En het is natuurlijk super leuk, om elkaar even te leren kennen. Hardlopen verbindt en dat bleek ook maar weer eens. Samen met 8 andere gezellige lopers, praten we even bij, gaan we op de foto en vertrekken we naar de start. Al pratend, komen we 3 minuten voor de start, aan in het startvak. Precies op tijd, even aftellen en gaan!

Drie rondjes vondelpark

Voor vanavond had ik zelf geen doel, het leek mij leuk om met iemand uit het team of met het hele team gewoon lekker drie rondjes vondelpark te lopen. Genieten van de gezellige lichtjes en het fijne van de avond in de stad Amsterdam. Niet te gek en vooral geen risico’s lopen met mijn kuit.

Linda & Linda on tour

De start is – omdat het donker is – ietwat onoverzichtelijk en we worden overal en nergens aan alle kanten ingehaald en halen zelf in. Er zoeven er een paar weg van het team die ik niet bij kan houden en al gauw blijkt dat Linda (@linda.on.the.run) aardig hetzelfde tempo loopt. Voor beiden misschien iets sneller dan van te voren gepland, maar prima bij te houden en al kletsen naderen we DJ Flyon alweer, hierna nog een klein stukje door langs een andere DJ en het eerste rondje zit er alweer op!

Ondertussen kletsen we wat af, over doelen, tijden, trainingen en ga zo maar door. Waardoor ook het tweede rondje en het derde rondje er binnen no time op zitten! Met 51.22 gaan we de finish over en komt het team langzaam weer samen.

Voor herhaling vatbaar

Niet iedereen heeft even lekker gelopen, maar ik durf te wedden dat iedereen een hele leuke avond heeft gehad! Nadat er nog even nagepraat is, de nodige medaille foto’s en selfies zijn gemaakt, gaat iedereen weer richting huis. Een paar dagen later wordt in het gesprek al geopperd, om het gauw nog eens te doen. En ik zou zeggen: Ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *